Πώς ξαναζεσταίνουμε σωστά, κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;

Πώς να ξαναζεστάνετε σωστά το κρέας που σας περίσσεψε - Ποια είναι η σωστή διαδικασία

Συνήθως στις γιορτές μας περισσεύει κρέας για την επόμενη μέρα. Ωστόσο το σημαντικό είναι να το ζεστάνουμε σωστά ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση αλλά και νόστιμο.

Πώς ξαναζεσταίνουμε, λοιπόν, σωστά κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Αρχικά βάλτε το κρέας σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά, διαβάζουμε στο baby.gr.

Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φούρνο, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ