Σολομός με κρούστα από μουστάρδα

Newsroom
Newsroom

Εύκολη και υγιεινή πρόταση για μέσα στην εβδομάδα


Υλικά

    4 φιλέτα σολομού
    3 κ. σ. μουστάρδα
    Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση
    1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
    1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω στο προετοιμασμένο ταψί.
Βήμα 3
Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μουστάρδας πάνω από κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε. Καλύψτε με την τριμμένη φρυγανιά και στη συνέχεια περιχύστε με το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 15 λεπτά.

 

Φωτογραφία από Robert Owen-Wahl από το Pixabay

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ