Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, προσούτο και μπεσαμέλ

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά

100γρ πέννες
150γρ μανιτάρια porto bello
100γρ πιπεριές κόκκινες
300γρ προσούτο
100γρ γραβιέρα
2 ντομάτες
100ml κρέμα γάλακτος
2 κρόκους αυγού
50γρ μαϊντανό
1 κ. τσίλι σκόνη

Για τη μπεσαμέλ:

50γρ βούτυρο
50γρ αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2 αυγά
50γρ γραβιέρα τριμμένη
1κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι-πιπέρι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ