Τα μυστικά για να απογειώσεις τα Instagram stories σου

Τα μυστικά για να απογειώσεις τα Instagram stories σου

Οι selfies σου θα είναι ωραιότερες από ποτέ.

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως και μετρά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κακά τα ψέματα, όλες αγαπάμε τα Instagram stories αφού μας επιτρέπουν να δημοσιεύουμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά μας.

Τα φίλτρα είναι ένα σημαντικό μέρος του Instagram αφού αναβαθμίζουν αισθητά τα stories μας. Μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο εκτός από αυτά που είναι ήδη προκαθορισμένα στην εφαρμογή και στο μενού της κάμερας.

Τα φίλτρα του Instagram και πώς να τα εκμεταλλευτείς

Κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ μας ανοίγει η κάμερα και μαζί της μια σειρά φίλτρων. Οι καρδιές, το εφέ λάμψης και μερικά ακόμη έτοιμα φίλτρα διατίθενται προς δοκιμή, ωστόσο μπορείς να ανακαλύψεις πολλά περισσότερα. Κάνε κλικ στον μεγεθυντικό φακό και θα βρεις πολλά φίλτρα που αξίζει να κατεβάσεις. Στην αναζήτηση υπάρχουν αρκετές έτοιμες κατηγορίες φίλτρων όπως η κατηγορία «selfies» για να επιλέξεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Μπορείς να μεταμορφωθείς σε διάφορους αστείους χαρακτήρες, προσθέτοντας στη φωτογραφία σου από μαθηματικές εξισώσεις που περιστρέφονται γύρω από το κεφάλι σου έως χνουδωτά αυτιά κοάλα που κουνιούνται. Για να δεις τα πρώτα οκτώ φίλτρα προσώπου, απλώς άνοιξε την κάμερα και πάτησε το νέο εικονίδιο προσώπου κάτω δεξιά.

Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με την μπροστινή ή την πίσω κάμερα, ή χρησιμοποίησε ακόμα και το Boomerang. Αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή, μπορείς να την προσθέσεις στην ιστορία σου.

Μπορείς επίσης να δεις το όνομα του δημιουργού αυτών των φίλτρων κάνοντας κλικ στις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται κάτω δεξιά. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να βρεις περισσότερο περιεχόμενο από τον συγκεκριμένο δημιουργό.

5 φίλτρα που αξίζει να κατεβάσεις

1) Tiger

2) Cat eye & No filter

3) Moon moths

4) Shiny foxy

5) Just baby

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ