Αγωγή ΕΟΔΥ σε Μυλόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Αγωγή ΕΟΔΥ σε Μυλόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Έτοιμος να καταθέσει αγωγή είναι ο ΕΟΔΥ, για ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, κατηγορώντας για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η γυναίκα περίμενε στην ουρά για να κάνει το τεστ, όμως έφυγε γιατί καθυστερούσαν και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Μία με δύο ημέρες μετά, την πήραν από τον ΕΟΔΥ και της ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό, γράφει ο Γιάννης Μυλόπουλος σχολιάζοντας: «Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη... Τα συμπεράσματα δικά σας». «Γνωστή μου πριν μέρες είδε τις ουρές στην παραλία, ρώτησε περί τίνος και της είπαν ότι ο ΕΟΔΥ κάνει τεστ δωρεάν.

Της φάνηκε καλή ιδέα, πήγε στα τραπεζάκια, έδωσε τα στοιχεία της και περίμενε στην ουρά να της κάνουν το τεστ. Επειδή καθυστερούσαν όμως παρά πολύ και δεν μπορούσε άλλο να περιμένει, αποφάσισε να φύγει.1-2 μέρες μετά, χτυπάει το τηλ. Ήταν από τον ΕΟΔΥ. Την καλούσαν να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ (που δεν έκανε). Ήταν θετικό...Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη...Τα συμπεράσματα δικά σας».

 

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ