Αχτσιόγλου: Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι

Newsroom
Newsroom

Μήνυμα ενότητας στέλνει η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Υπήρξε μια ένταση αλλά μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί»

Στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την αυριανή εκλογική της μάχη για την ηγεσία του κόμματος, απολαμβάνει η Έφη Αχτσιόγλου με το παιδί της.

Λίγο πριν βγει μία βόλτα με το 2χρονο αγοράκι της, η κ. Αχτσιόγλου, ιδιαίτερα χαλαρή, απάντησε σε δημοσιογράφους, οι οποίοι την περίμεναν έξω από το σπίτι της.

Για την αυριανή εκλογική μονομαχία δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι».

Η πρωην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η παράταξη είναι δυνατή και έστειλε μήνυμα ενότητας,  σχολιάζοντας την κόντρα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες με τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη. «Υπήρξε μια ένταση αλλά μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί»,  είπε χαρακτηριστικά.

«Από τη δική μου τη πλευρά έχω δείξει μια εμπειρία και μια διάθεση ενότητας, αλλά οι πολίτες θα αποφασίσουν», πρόσθεσε

Στη συνέχεια είπε χαμογελώντας: «Θα μπορούσε να υπάρξει και λιγότερη ένταση αλλά είμαστε εδώ που είμαστε».

Για το κόμμα είπε πως «ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν μετά την ήττα του Ιουνίο και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί τόνισε: «Από την πλευρά μου μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικονότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης».

Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν βρίσκει χρόνο για το παιδί της είπε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά ως μητέρα αυτό το διάστημα, το προηγούμενο διάστημα το είχα ισορροπήσει».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ