Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 16χρονης που αγνοούταν

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 16χρονης που αγνοούταν

Οι ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η περιπέτεια της Αλεξανδριανής Π., 16 ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την φροντίζουν και την αναζητούσαν.

Η Αλεξανδριανή Π. βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας και είναι καλά στην υγεία της. Οι λόγοι της εξαφάνισης της ανήλικης διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αλεξανδριανή Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ