Αλεξανδρούπολη: Ρώσοι έχουν χακάρει τη σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου

Newsroom
Newsroom

Ρώσοι έχουν χακάρει από τις 17 Αυγούστου τη σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αλεξανδρούπολης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αντιμετωπιστεί η επίθεσή τους.

Ρώσοι έχουν χακάρει εδώ και τρεις ημέρες την επίσημη σελίδα στο Facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης – ΕΦΑ Eβρου που λειτουργεί με ευθύνη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Eβρου και δημοσιεύουν ό,τι θέλουν.
Ανεβάζουν βίντεο

Κυρίως ανεβάζουν βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μπαίνοντας στη συγκεκριμένη σελίδα.

Οπως μεταδίδει το Evros-news.gr, επικαλούμενο πληροφορία αναγνώστη του που μπήκε στη σελίδα του μουσείου στο Facebook επειδή ήθελε να αναζητήσει πληροφορίες προκειμένου να το επισκεφθεί, η τελευταία ανάρτηση από τους υπεύθυνους της σελίδας φαίνεται να έχει γίνει την 1η Αυγούστου και από τις 17 του μήνα ανέλαβαν… δράση οι Ρώσοι.

Η Αλεξανδρούπολη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, ιδιαίτερα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, εξαιτίας της γεωστρατηγικής θέσης της και κυρίως των προγραμμάτων που υλοποιούνται στην πόλη από ελληνικούς και ξένους φορείς τόσο στον στρατιωτικό τομέα όσο και σ’ εκείνον της ενέργειας.
Επίσκεψη Μενέντεζ και Μητσοτάκη

Πρόσφατα, μάλιστα, την επισκέφθηκε και ο γνωστός αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, που παρότι πραγματοποιούσε ιδιωτική επίσκεψη δεν παρέλειψε να μεταβεί στο λιμάνι και να ενημερωθεί για την τεράστια επιχείρηση διαμετακόμισης στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη.

Τον Μάιο είχε μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη υλοποίησης του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ