Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τη συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο

Newsroom
Newsroom

«Με τόσο αίμα, νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει»

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες για τη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Δύο ομάδες επτά με δέκα ατόμων πιάστηκαν στα χέρια και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν διάφορα αντικείμενα όπως ένα σφυρί το οποίο βρέθηκε στο σημείο μετά το τέλος της συμπλοκής.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί, 9 η ώρα, βλέπω μια παρέα ανηλίκων έως 15 ετών και ακούω φωνές. Ο ένας κρατούσε το μάτι του και έτρεχε αίμα και άλλος το κεφάλι του» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

«Φώναζαν βοήθεια και έκαναν τον σταυρό τους» περιγράφει η μάρτυρας.

«Την προηγουμένη φορά ήρθαν μέσα στο φαρμακείο να κρυφτούν, τα κυνηγούσαν με μαχαίρια» είπε ένας εργαζόμενος στην περιοχή.

«Με τόσο αίμα που είδα, νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει» συγκλονίζει μία Τρίτη μάρτυρας.

Σημειώνεται ότι από την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις ανήλικοι, 16, 17 και 14 ετών και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Παίδων και τον Ευαγγελισμό.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής ωστόσο, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Πάντως η ασφάλεια του Αγίου Δημητρίου αναζητά τους δράστες της «συμμορίας» που εξαπέλυσε την επίθεση αλλά και τα κίνητρα πίσω από αυτή.

Τα κίνητρα της συμπλοκής

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα κίνητρα φαίνεται ότι ήταν προσωπικά.

«Μας πήρε τηλέφωνο η μητέρα του φίλου μου ότι έχει γίνει ένα σκηνικό εδώ πέρα και ήρθαμε μετά από κανένα εικοσάλεπτο να δούμε (…) Ρωτήσαμε τι είχε γίνει μάθαμε ότι κάτι άλλα παιδιά είχαν έρθει με σφυριά και βαριοπούλες και χτυπήσαν κάποια άλλα παιδιά» λέει νεαρός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Νεαρός που ήταν παρών στο περιστατικό έκανε λόγο για «ραντεβού για ξύλο» νεαρών από διαφορετικές περιοχές.

«Ήρθαν κάτι “άκυρα” παιδιά από άλλες περιοχές. Είχαν θέματα με κάποια παιδιά από εδώ πέρα και φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους, χωρίς κάποιο λόγο συγκεκριμένο, επειδή τους κοιτάγανε περίεργα.

Άλλος νεαρός αναφέρει ότι όλα έγιναν «για τα μάτια» μιας κοπέλας. «Δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήταν για κάποια κοπέλα, αυτό θυμάμαι μόνο….» λέει.


Δείτε επίσης:

Συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ