Αναζητούν συγγενείς μικρού αγοριού - Βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών
Από την Ελληνική Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας δυόμιση ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο στις 05 Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 - 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
- ΥΠΕΞ: "Η σκέψη μας βρίσκεται στη Βαρκελώνη"
- Αλεξανδρούπολη: Ισχυρή έκρηξη σε πυλωτή πολυκατοικίας
- Κώστας και Νατάσα Καραμανλή: Διακοπές στην Στοκχόλμη