Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη στο φονικό της Πανόρμου

Ο δράστης (συνταξιούχος αστυνομικός) διαπληκτίστηκε έντονα με το θύμα, έξω από το γυμναστήριο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος αστυνομικός διαπληκτίστηκε έντονα με το θύμα, έξω από το γυμναστήριο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος.

Σε κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση