Απειλές δέχεται η 19χρονη από τον καταδικασμένο αστυνομικό, λένε οι συνήγοροι

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι του θύματος

Απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να εξαπολύει ο αστυνομικός, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 χρόνια και έξι μήνες με αναστολή, για εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και οπλακατοχή, σε βάρος της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε.

Όπως καταγγέλλουν οι συνήγοροι της κοπέλας, με ανάρτησή του στα social media, την οποία έλαβε η 19χρονη  με μήνυμα από άγνωστο αποστολέα, ο καταδικασθείς αστυνομικός, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος, εξαπολύει ευθείες απειλές κατά… όποιου τον έχει πειράξει. Όπως φέρεται να αναφέρει: «Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως, καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες!», γράφει ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης προσθέτει «ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος!».

Ανακοίνωση δικηγόρων 19χρονης

«Στις 30/03/2023, ο αστυνομικός Δ. Μ. , ο οποίος καταδικάσθηκε για κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων, έκανε, μέσα από το προσωπικό του προφίλ που διατηρεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του facebook, την εξής ανάρτηση: «Ό,τι και να πεις για μένα θα είναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις τα κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!! .».

Το κείμενο της ανάρτησης αυτής απεστάλη, με SMS, από άγνωστο αριθμό στο κινητό τηλέφωνο της Ε, θύματος του εν λόγω καταδικασθέντος αστυνομικού. Το απειλητικό αυτό μήνυμα ελήφθη και αφορά την Ε, την Χ, επίσης θύμα αυτού, τις συνηγόρους τους και όλους τους ανθρώπους που τους στήριξαν στον αγώνα τους για δικαίωση ενάντια στον βασανιστή τους.

Η Δικαιοσύνη, που του χορήγησε ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη (!) έκρινε ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. Τα θύματά του κρύβονται, σε εναλλασσόμενα καταλύματα και δεν κυκλοφορούν στο δρόμο… Ποτέ δεν ήταν πιο μακριά η Δικαιοσύνη από το δίκαιο.

Σήμερα, με την εν λόγω ανάρτηση, ο θύτης ανακοινώνει επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακίνδυνος για τα θύματά του. Ότι είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων εναντίον τους και η απόφαση της απελευθέρωσής του ήταν λανθασμένη. Η Δικαιοσύνη οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της γι’ αυτό και η Πολιτεία να προστατεύσει τα θύματα του.

Δημητρα Κεραμιδα – Αντωνία Λεγάκη».

Πηγή: naftemporiki.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ