Από πελάτες σε pub του Λονδίνου, ιδιοκτήτες ζυθοποιίας στην Πάρο

Ο Νίκος Παυλάκης και ο Μαρίνος Αλεξάνδρου μιλούν για την ιδέα που έγινε πράξη,

Μπορεί η αγάπη για την μπύρα δύο ανθρώπων να οδηγήσει στη δημιουργία μιας ιδιόκτητης ζυθοποιίας;

Και όμως, μπορεί.

Ο Νίκος Παυλάκης και ο Μαρίνος Αλεξάνδρου μιλούν για την ιδέα που έγινε πράξη, να μεταφέρουν την... παμπ στην Πάρο αλλά, εν τη γενέσει της.

Έτσι, μέσα σε δύο χρόνια έφτιαξαν τη δική τους ζυθοποιία στο νησί των Κυκλάδων από την οποία πλέον εξάγουν στο εξωτερικό!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ