Αρνητικά όλα τα τεστ covid 19 στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

 Αρνητικά όλα τα τεστ covid 19 στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί από αύριο Τρίτη το σχολείο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας σχετικά με την επαναλειτουργία της Σχολικής Δομής από Αύριο Τρίτη 03/11.

Έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ το οποία είχαν όλα αρνητικό αποτέλεσμα ενώ “Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 . το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας θα λειτουργήσει κανονικά.
Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο επιστάτης οι ευπρεπίστριες οι εργαζόμενοι στο κυλικείο η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός της ΕΔΕΑΥ έκαναν γρήγορα τεστ που εξασφάλισαν οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας και ΟΛΑ ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ .
Ευχαριστούμε τον γιατρό του ΕΣΥ κ Αγαλό Φωτόπουλο Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρουσμάτων Περιφέρειας Στερεάς για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή του .
Παρ’ ότι η διεύθυνση του σχολείου μας αιτήθηκε να γίνουν τεστ και στους μαθητές και μαθήτριες οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας απάντησαν ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.

Από αύριο το σχολείο θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα υπό τη διεύθυνση των δύο εξαιρετικών συνεργάτιδων υποδιευθυντριών κ Σιμιτζή και κ Ηλιοπούλου και του σπουδαίου και εργατικού συλλόγου διδασκόντων και διδασκουσών. Υπεύθυνη για το γενικό υγειονομικό πλαίσιο λειτουργίας covid 19 παραμένει η πολύτιμη και πάντα ενημερωμένη χημικός του σχολείου μας κ Αποστολοπούλου. Τους ευχαριστώ όλους για τον αγώνα τους.

Σας ευχαριστών κι εσάς για την κατανόηση και την υπομονή σας

Ο Διευθυντής
Γιαννης Κατσάνος"

Πηγή: eviathema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ