Άρπαξαν 20.000 ευρώ από ταχυδρόμο στις Σέρρες

Άρπαξαν 20.000 ευρώ από ταχυδρόμο στις Σέρρες

Όταν ο ταχυδρόμος σταμάτησε έξω από το Υποθηκοφυλακείο της Ηράκλειας, οι δράστες έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του και άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 20.000 ευρώ

Τρεις από τους πέντε δράστες της μεγάλης κλοπής που είχε γίνει στις 26 Νοεμβρίου 2019 με θύμα έναν ταχυδρόμο που μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό για την πληρωμή συντάξεων στην Ηράκλεια Σερρών, ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Πρόκειται για Έλληνες κατοίκους Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμη άγνωστους συνεργούς τους παρακολουθούσαν τις κινήσεις του άτυχου ταχυδρομικού διανομέα με δύο αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων νοικιασμένο και με ένα μοτοποδήλατο επίσης κλεμμένο. Όταν σταμάτησε έξω από το Υποθηκοφυλακείο της Ηράκλειας, έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του και άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 20.000 ευρώ!

Σχεδόν έξι μήνες μετά, οι άνδρες της Ασφάλειας Σερρών κατάφεραν να ανακαλύψουν τα στοιχεία των τριών δραστών και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι συνεργοί τους.
 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ