Αυγενάκης: Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατοπίσει την ατζέντα
Με αφορμή τις αντιδράσεις για τα όσα υποστήριξε περί "νοθείας" στις εκλογές
Μετά τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τις εξής αναρτήσεις στο twitter:
«Βλέπω τα πρωτοσέλιδα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων. Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με τον Λυμπερόπουλο, το "Βατερλώ" στους Δήμους, προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.Τους λέμε λοιπόν ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, θα γίνουν, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν οι κυβερνώντες και παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξής μας».
Βλέπω τα πρωτοσέλιδα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων..
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) 17 Μαΐου 2019
Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με το Λυμπερόπουλο, το "Βατερλώ" στους Δήμους προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.
- Σκληρή επίθεση Λαφαζάνη στον Αλ. Τσίπρα
- Σε επαγρύπνηση η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις καταδρομικές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
- Στο δρόμο οι μαθητές για την κλιματική αλλαγή