Βέλη Δένδια κατά Παπαδημητρίου για τη "βροχή" τροπολογιών

Επίθεση στον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.


Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια προκάλεσε η κατάθεση τροπολογίας από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.

«Μένω έκπληκτος, ειλικρινά. Αυτή η κατάσταση σ’ αυτή Βουλή, της συνεχούς κατάθεσης εκπροθέσμων τροπολογιών επί παντός επιστητού χωρίς κανένα στοιχείο επείγοντος είναι κάτι το τραγικό» επεσήμανε ο κ. Δένδιας.

«Θέλετε να μας εξηγήσετε εάν έχετε την καλοσύνη, τι είναι το επείγον και το εκπρόθεσμο που αφορά στην κεντρική λαχαναγορά Πατρών ή τη χονδρική πώληση νωπών αγροτικών προϊόντων το οποίο δεν θα μπορούσατε να φέρετε σε έναν κανονικό νομοθέτημα;» είπε απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημητρίου.

«Γιατί υποβαθμίζετε έτσι το Κοινοβούλιο; Εκπρόθεσμη τροπολογία για την κεντρική λαχαναγορά Πατρών και τα νωπά αγροτικά προϊόντα; Πού θα φτάσει το όριο της γελοιότητας επιτέλους σ’ αυτή τη νομοθετική λειτουργία;» συνέχισε σε έντονο τόνο ο κ. Δένδιας.

«Πού θα συνεχίσει αυτή η
κατάσταση κ. υπουργέ; Δεν υπάρχει ένα τέλος σε εσάς; Αμάν. Την
αξιολόγηση δεν μπορείτε να την τελειώσετε αλλά να μας πήξετε τις
τροπολογίες τα έχετε καταφέρει μια χαρά» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός
εκπρόσωπος της ΝΔ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση