Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενο πρόσωπο

Σήμερα αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης, καθώς δύο νέες καταγγελίες, που βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, φέρεται να αφορούν εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα, η οποία φέρεται να κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, ενώ η άλλη κοπέλα είναι απ΄ την Θεσσαλονίκη και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία, στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο, φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της 24χρονης  φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Σύμφωνα με την κοπέλα, μετά έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε άγνωστο σπίτι με αυτό το πρόσωπο. Τότε, του ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες δεν πήρε και ζήτησε από φίλη της να πάει να την πάρει. Η 30χρονη δεν επιθυμεί να πάει στις αρχές καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

 

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Σήμερα οι τοξικολογικές της 24χρονης

Σήμερα, αναμένονται οι τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

Το απόγευμα της Παρασκευής, το Εργαστήριο του ΑΠΘ ενημερώθηκε από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ότι τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω mail τη Δευτέρα.

Όπως ανέφεραν ιατροδικαστικές πηγές του ΑΠΘ αν και αρχικά τα αποτελέσματα από τη Βέρνη θα έφταναν την Παρασκευή, οι Ελβετοί ενημέρωσαν πως αυτά δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Στη Βέρνη εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η ποσότητα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ