Βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης

Βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου.

Έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή της επίθεσης με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ. Η φωτιά καίει το φυλάκιο και τον περιβάλλοντα χώρο του αστυνομικού τμήματος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση, στην οποία τονίζει το πρόβλημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων, ενώ σημειώνει ότι «επιβάλλεται να ανοίξει επιτέλους η συζήτηση για τη θεσμική θωράκιση των αστυνομικών και να λάβει χώρα ξεκάθαρη αποτύπωση στον Ποινικό Κώδικα συγκεκριμένων ποινών για δράστες οι οποίοι επιτίθενται σε αστυνομικούς εντός και εκτός υπηρεσίας, εξαιτίας της επαγγελματικής τους ιδιότητας».

Επίσης, αναφορικά με τις σταθερές φυλάξεις, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ενδεχομένως να αποτελούμε τη μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που λειτουργεί αναχρονιστικά με “κουβούκλια”, έστω και αν είναι αλεξίσφαιρα, δίχως να εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα που δίνει η τεχνολογική εξέλιξη ώστε να φυλάσσονται στόχοι με κάμερες, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, drone κ.ά.».

 

 

Δείτε επίσης

 

Ακρόπολη: Δέκα προσαγωγές μετά την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ της περιοχής

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ