ΕΛΛAΔΑ

Διεκόπη για τις 30 Ιουνίου η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Το έγκλημα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Δίκη, Κυριακή Γρίβα
Photo Credits: @intime (αρχείου)

Για τις 30 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και μπροστά στα μάτια των αστυνομικών οργάνων από τα οποία ζητούσε προστασία.

Glomex Video
Glomex Video

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε την 1η Απριλίου του 2024 και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

 Στο δικαστήριο δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας η πλευρά της οικογένειας της 28χρονης Κυριακής.

  Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα σε συμπαράσταση προς την οικογένεια της 28χρονης που δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον 39χρονο κατηγορούμενο, με τον οποίο είχε χωρίσει περίπου δύο μήνες πριν το έγκλημα.

  Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο δικαστήριο, ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης και η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

  Από την πλευρά τής υποστήριξης της κατηγορίας τέθηκαν στο δικαστήριο δικονομικά αιτήματα, ενώ παράλληλα ζητήθηκε μαγνητοφώνηση και απομαγνητοφώνηση της διαδικασίας στο σύνολό της, καθώς και άδεια για βιντεοσκόπηση και αναμετάδοση της διαδικασίας, λόγω δημοσίου συμφέροντος, όπως είπαν οι συνήγοροι.

Πηγή:protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση