Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η Βίκυ Πρωτογεράκη – «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους»

Newsroom
Newsroom

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε υπέρ του κατηγορούμενου

Η Βίκυ Πρωτογεράκη καταθέτει σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ως μάρτυρας υπεράσπισης, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο ηθοποιός υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Η συνάδελφός του επιβεβαίωσε στις κάμερες πως αυτοπροτάθηκε να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ τόνισε πως μόνο το δικαστήριο θα κρίνει την υπόθεση.

«Τον ξέρω από μικρό παιδί, 20 ετών. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Πρέπει να πάω να καταθέσω. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» είπε: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους. Στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων ωστόσο αυτές είναι οι συμπεριφορές που και η ίδια έχει δει και με κάποιον τρόπο τις δικαιολογεί».

Επίσης, τόνισε ότι δεν πιστεύει αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η κατάθεσή συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τι έχει δηλώσει στο παρελθόν

Η Βίκυ Πρωτογεράκη σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει τοποθετηθεί ξανά υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, αμφισβητώντας τις καταγγέλλουσες.

«Θα είχα πέσει απ’ τα σύννεφα, αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε όλα αυτά, αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι είναι παρατραβηγμένα όλα αυτά, υπάρχει παραπληροφόρηση, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με αυτά και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά δηλαδή, που μας καίνε. Αυτοί που κατηγορούν, έπρεπε να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που λένε ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια συζήτηση. Όλο αυτό τώρα, εγώ δεν το θεωρώ καθόλου ανθρώπινο, δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως, και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βίκυ Πρωτογεράκη: Κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον ...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ