Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού καλείται να δώσει και πάλι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά από νέα καταγγελία, η τέταρτη κατά σειρά, από νεαρό άνδρα. 

Ο 24χρονος σήμερα άνδρα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και κατήγγειλε ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε δυο φορές.

Η δικαστική λειτουργός αξιολογώντας ως σοβαρή την καταγγελία διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα.

Στην επόμενη φάση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης. 

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Την ίδια ώρα , ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα στη φυλακή, προετοιμάζει την νέα απολογία του που αφορά στην τρίτη περίπτωση βιασμού για την οποία είναι, ήδη, κατηγορούμενος.

Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του νεαρός άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018, στο Μεταξουργείο. Στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ακόμη και ότι γνωρίζει τον άνδρα που τον καταγγέλλει. 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ