Δημήτρης Σταρόβας: Ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Newsroom
Newsroom

Τα νεότερα για την υγεία του

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» λέγοντας: «Συνομίλησα με συναδέλφους στο Τζάνειο, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, είναι πολύ καλά, κάνει βόλτες στον διάδρομο. Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και εκφράσεις, γιατί είχε πρόβλημα στην ομιλία».

«Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί, είναι καλά και όλα θα πάνε καλά. Και θα βγει υγιέστατος. Θα τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο», τόνισε.

«Γίνεται προσπάθεια με την ομιλία που υπάρχει πρόβλημα, αλλά τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάνει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή. Είχε ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που θα μπορούσε να του αφήσει βλάβες. Δεν του άφησε καμία βλάβη, μιλάει και περπατάει, είναι ευδιάθετος. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, αλλά θα διορθωθεί και αυτό», είπε κλείνοντας ο Μιχάλης Γιαννάκος. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ