Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Με σκυμμένα τα κεφάλια στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης και οι άλλοι 3 συλληφθέντες
Τον μαχαίρωσε στην καρδιά για λόγους ερωτικής αντιζηλίας
Στο Ναυτοδικείο οδηγoύνται ο 20χρονος δράστης της δολοφονίας του 27χρονου γιου του ταξιάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, τον οποίον μαχαίρωσε στην καρδιά για λόγους ερωτικής αντιζηλίας το βράδυ της Τετάρτης (22.4.26) στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.
Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας μαζί με έναν 21χρονο και δύο 20χρονες κοπέλες, οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, αφού παρέμειναν για περισσότερες από 12 ώρες στη ΓΑΔΑ και έδωσαν τις πρώτες προανακριτικές καταθέσεις στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα μεταφερθούν σε στρατιωτικό εισαγγελέα, καθώς ο 20χρονος υπηρετεί στο Ναυτικό.
Στο Ναυτοδικείο του Πειραιά η δικογραφία θα χωριστεί και έτσι οι δύο κοπέλες και ο 21χρονος θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου και θα τους ασκηθούν διώξεις.
- Ένταση στη δίκη για τη σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ
- Τραγωδία στη Λάρισα: Μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στο διαμέρισμά τους
- Πώς επιλέγονται τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων
