«Εισέβαλε» στο μαγαζί του αδελφού του με αυτοκίνητο που μετέφερε φιάλες υγραερίου

Newsroom
Newsroom

Προξένησε πυρκαγιά και κάηκε

Με τραγικό τρόπο έληξε η διαμάχη μεταξύ δύο αδελφών στην κωμόπολη του Πολιχνίτου της Λέσβου. Σήμερα το πρωί, ένας 71χρονος, ο οποίος είχε ζήσει επί σειρά ετών στην Αμερική και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εξέδιδε αγγλόφωνη εφημερίδα στην Αθήνα, έβαλε φωτιά στο σπίτι του 62χρονου αδελφού του που εκείνη την ώρα απουσίαζε και όπως όλα δείχνουν ήθελε να τον κάψει ζωντανό μέσα σε αυτό. Προηγουμένως έκαψε το αυτοκίνητο του 62χρονου που βρισκόταν στο γκαράζ.

Στη συνέχεια «εισέβαλε» με το αγροτικό αυτοκίνητό του μέσα στο μαγαζί ειδών υπόδησης και ένδυσης του αδελφού του μεταφέροντας δύο φιάλες υγραερίου. Έβαλε φωτιά στο μαγαζί, κάηκε μέσα σε αυτό, ενώ η ανατίναξη των φιαλών διέλυσε τα πάντα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 71χρονος δήλωνε έντονα δυσαρεστημένος τόσο με τους γονείς του, που είναι νεκροί, όσο και με τον αδελφό του, τους οποίους κατηγορούσε πως οικειοποιήθηκαν χρήματα που είχε κερδίσει στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια δημιουργούσε προβλήματα στην έκταση και στο σπίτι όπου ζούσε στον Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί έφυγε και επέστρεψε στον Πολιχνίτο έχοντας αλλάξει και το όνομά του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την οικογένειά του. Συνεχώς συγκρουόταν με τον αδελφό του αλλά και με άλλους συγχωριανούς του, όμως κανείς δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ