Έκλεψαν στα Ιωάννινα και συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία

Έκλεψαν στα Ιωάννινα και συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία

Τα χρήματα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, όπως και το νοικιασμένο όχημα των δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή

Κράτησαν μόνο 300 ευρώ από το μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 11.330 ευρώ που περιείχε το τσαντάκι που άρπαξαν μέσα από ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πάρκαρε για λίγο ξεκλείδωτο στα Ιωάννινα και έκρυψαν τα υπόλοιπα χρήματα για να μην τα βρουν πάνω τους οι αστυνομικοί!

Όμως, οι τρεις Έλληνες δράστες της κλοπής που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας δεν υπολόγισαν τις κάμερες της γύρω περιοχής, οι οποίες τους κατέγραψαν να μπαίνουν σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο μετά την κλοπή. Αφού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών, ακολούθησαν τα ίχνη τους και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και να τους συλλάβουν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Άρτας.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μόνο τα 300 ευρώ, αλλά τελικά τα υπόλοιπα 11.030 ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα σε μια... ρεματιά κοντά σε ένα χωριό των Ιωαννίνων όπου είχαν κάνει ολιγόλεπτη στάση! Τα χρήματα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, όπως και το νοικιασμένο όχημα των δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ