Ενταση και χημικά στην πορεία των λιμενεργατών
Αστυνομικές δυνάμεις με κλούβες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν επί της Λ. Αμαλίας προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στο Ζάππειο
Ένταση επικράτησε στη Λ. Αμαλίας, μεταξύ δυνάμεων της αστυνομίας και λιμενεργατών που πραγματοποιούν πορεία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών.
Αστυνομικές δυνάμεις με κλούβες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν επί της Λ. Αμαλίας προκειμένου, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στο Ζάππειο, όπου σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco για τον ΟΛΠ.
Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών.
- Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερος ο Αλέξης Τσίπρας
- Σταύρος Θεοδωράκης: Οι φόροι μας καταστρέφουν
- Δανέλλης : Ας ολοκληρώσουν οι Υπουργοί την πρωτοβουλία του Ποταμιού για τους ανυπότακτους