Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη
Επεισοδιακή η διαμαρτυρία για το Σκοπιανό
Ένταση επικράτησε το απόγευμα στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ συμμετεχόντων στην πορεία διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών και αστυνομικών δυνάμεων που έχουν παραταχθεί στη Λεωφόρο Νίκης.
Οι διαδηλωτές, που ξεκίνησαν από την πλατεία Αριστοτέλους, κατάφεραν νωρίτερα να σπάσουν τον φραγμό που στήθηκε και με κλούβα των ΜΑΤ και στο ύψος της Αγίας Σοφίας. Στη συνέχεια, βρήκαν και πάλι μπροστά τους τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παραταχθεί στο ύψος της οδού Στρατηγού Καλλάρη.
Εκεί, οι διαδηλωτές που προσπάθησαν να προσεγγίσουν στον Λευκό Πύργο, πέταξαν πέτρες και μπουκάλια προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν.
- Νέα συγκέντρωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα
- Μια ελληνική παραλία στις οκτώ πιο εντυπωσιακές του κόσμου
- Η Ελλάδα, η αυστριακή προεδρία και το μεταναστευτικό στην ολομέλεια του Στρασβούργου