Επιχειρηματίες εστίασης στο Ναύπλιο παρέδωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους

Οι επιχειρηματίες του Ναυπλίου συμμετείχαν στην κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Τα κλειδιά των καταστημάτων εστίασης συγκέντρωσαν οι επιχειρηματίες του κλάδου στο Ναύπλιο συμμετέχοντας στην πανελλαδική δράση των συνάδελφων τους .

1

Οι επιχειρηματίες του Ναυπλίου συμμετείχαν στην κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» μετά από σχετικό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) καθώς δεν διαθέτουν πια «άλλες αντοχές» όπως αναφέρουν.

Η πλατεία Συντάγματος στο κέντρο του Ναυπλίου όπου βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα εστίασης , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021.
Η πλατεία Συντάγματος στο κέντρο του Ναυπλίου όπου βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα εστίασης , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021.

Στο Ναύπλιο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε στην Πλατεία Συντάγματος από  τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου "Το Ανάπλι".  Μετά τη συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στην ομοσπονδία, αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

 

Κείμενο-φωτογραφίες-βίντεο STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ