Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη

 Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη

Σοβαρά τραυματισμένοι στο πρόσωπο δύο Μητροπολίτες - Σπεύδει ο Κικίλιας στο Λαϊκό

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Όπως επίσης, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο τραυματισμένος είναι και ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 

Τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι Μητροπολίτες Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος, Άρτης κ. Καλλίνικος, Ζακύνθου κ. Διονύσιος, Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, και Κασσανδρείας κ. Νικόδημος.

Οι τραυματίες Μητροπολίτες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το in.gr, εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο, στο οποίο δικαζόταν παπάς.

Ξαφνικά και κατά την διάρκεια της εκφώνησης της απόφασης ο υπό έλεγχο ιερέας έβγαλε ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και επιτέθηκε εναντίον των μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Επικράτησε πανικός, όμως δεν κατόρθωσε να διαφύγει αφού συνελήφθη από την αστυνομική φρουρά της Μονής.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ