Επιτήρηση από την Αστυνομία στις πλατείες - Συμμορφώθηκε ο κόσμος

Επιτήρηση από την Αστυνομία στις πλατείες - Συμμορφώθηκε ο κόσμος

Εξαίρεση αποτέλεσε το Παγκράτι με συνωστισμό στην πλατεία Βαρνάβα

Η Αστυνομία επιτήρησε το βράδυ της Πέμπτης τις μεγάλες πλατείες της Αθήνας, μετά τα φαινόμενα με συνωστισμό πολιτών τις τελευταίες ημέρες.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν από νωρίς έντονη στην Αγία Παρασκευή, όπου περιπολικά με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα καλούσαν τους κατοίκους της περιοχής να μην συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. Και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις, καθώς απόψε η γενική εικόνα είναι πολύ καλύτερη. Οπως και σε άλλες μεγάλες πλατείες όπως στη Νέα Σμύρνη, στο Αιγάλεω, αλλά και σε κεντρικά σημεία όπως ο Λυκαβηττός και η Ακρόπολη.

Εξαίρεση η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου, όπως και εχθές, πολλοί πολίτες βρίσκονται πάνω στην πλατεία.
Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία της Νέας Σμύρνης:
Πλατείες

Πλατείες

Η προειδοποίηση Χαρδαλιά

Νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος ειδικά στα περιστατικά των τελευταίων ημερών με επίκεντρο την Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, τόνισε με έμφαση ότι οι συγκεντρωμένοι «αυτό που κάνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και τη ζωή των φίλων τους».

Ο κ. Χαρδαλιάς και προειδοποίησε ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου». «Οι δραματικές εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι πολύ πρόσφατες, για να τις ξεχνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε και εμείς δραματικές στιγμές».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ