Επτά ασθενείς νεκροί από 43 έως 59 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

 Επτά ασθενείς νεκροί από 43 έως 59 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Κοινό χαρακτηριστικό των θανάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο είναι ότι τα θύματα αυτά ότι δεν υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι όλο και μικρότερης ηλικίας ασθενείς χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό, με τον μέσο όρο των θυμάτων να έχει πέσει σημαντικά. Από τα τελευταία στοιχεία αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι το σύστημα υγείας στη Βόρεια Ελλάδα πιέζεται ασφυκτικά. Μόνο το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, έχουν καταλήξει επτά ασθενείς από κορωνοϊό, άνδρες ηλικίας 43 ως 59 χρόνων. Κοινό χαρακτηριστικό των θανάτων αυτών είναι ότι τα θύματα αυτά ότι δεν υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία.

Ειδικότερα, τα επτά αυτά θύματα του κορωνοϊου που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 39 - 64 χρόνων κατέληξαν σε ΜΕΘ τεσσάρων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και στα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης και της Λάρισας. Πρόκειται για έναν 43χρονο και έναν 52χρονο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, για έναν 46χρονο στο ΑΧΕΠΑ, για έναν 56χρονο στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και έναν 59χρονο στο Παπανικολάου. Επίσης, κατέληξαν ένας 57χρονος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και ένας 56χρονος σε εκείνο της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ