Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για βίντεο με περιπολικό που περνά κόκκινα με σειρήνα για… διασκέδαση

Newsroom
Newsroom

Στο βίντεο ακούγονται γυναικείες φωνές που διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι.

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που έχει ανέβει στο Tik Tok και φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο βίντεο ακούγονται γυναικείες φωνές που διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι.

Στο βίντεο διάρκειας οκτώ δευτερολέπτων που έχει αναρτηθεί στο Tik Tok, και η γνησιότητα του οποίου είναι δύσκολο να ελεγχθεί, αποτυπώνεται η καμπίνα ενός περιπολικού στο όποιο οδηγός είναι ένας αστυφύλακας και συνοδηγός του ένας υπαστυνόμος.

Το περιπολικό είναι μάρκας Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ