Εργασία αντί διδάκτρων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο;

Ο πρόεδρος Βασίλης Καρδάσης μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό μάλιστα να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο

Το ενδεχόμενο οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου να «πληρώνουν» τα δίδακτρα με την παροχή εργασίας εξετάζει η διοίκησή του.

Ο πρόεδρος Βασίλης Καρδάσης μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό μάλιστα να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου». 

Γραμματειακή υποστήριξη, φύλαξη ή εποπτεία των χώρων κατά τη διάρκεια της διδασκαλείας είναι μερικές από τις μορφές εργασίας που θα μπορούσαν να προσφέρουν στο ίδρυμα οι φοιτητές προκειμένου είτε να πληρώνουν λιγότερα χρήματα είτε ακόμα και να παρακολουθούν δωρεάν τις θεματικές ενότητες. 

Σήμερα, στο Πανεπιστήμιο είναι εγγεγραμμένοι 11.300 φοιτητές σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση