Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Newsroom
Newsroom

Σε 7 περιοχές της χώρας τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν μεγάλο μέρος της χώρας σήμερα, ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν εφτά περιοχές σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό έκτακτο δελτίο. 

Σε αυτό αναφέρεται πως η κακοκαιρία θα χτυπήσει συνολικά εφτά περιοχές και συγκεκριμένα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το μεσημέρι οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της Θράκης.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο: 

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21-11-2023 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα:

α. Για σήμερα Τετάρτη (22-11-23) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.

β. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης (22-11-23) προς την Πέμπτη (23-11-23) και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Πηγή: newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ