Έτσι σώθηκε 10χρονος από την άγρια επίθεση των σκύλων

Newsroom
Newsroom

«Αν δεν έτρεχε ο γείτονας να διώξει τα σκυλιά το παιδί μου τώρα δεν θα ζούσε», λέει στο LamiaReport η μητέρα του 10χρονου που δέχτηκε την επίθεση - Απομακρύνθηκαν και τα δυο σκυλιά από την πλατεία του χωριού.

Τα δυο αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στο παιδάκι απομακρύνθηκαν σήμερα (18/8) μετά από συνεννόηση που είχε ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Αργύρης με τον αντιδήμαρχο Λαμίεων Παναγιώτη Στασινό.

Το συνεργείο του LamiaReport βρέθηκε το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού Στίρφακα, όπου έγινε η επίθεση των αδέσποτων στον 10χρονο Γιώργο, και μιλήσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού μας λέει πως λιποθύμησε όταν είδε το γιο της μέσα στα αίματα και ευχαριστεί μπροστά στην κάμερα τον άνθρωπο που έσωσε τη ζωή του παιδιού της.

Ο γείτονας μας περιγράφει πως άκουσε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και έτρεξε να βοηθήσει, ενώ ο πατέρας του 10χρονου λέει πως φταίνε και αυτοί που τάιζαν γύρω από την πλατεία.

«Δεν ήταν επιθετικά τα σκυλιά μέχρι τώρα...», λέει στην κάμερα του LamiaReport η μία από τις γειτόνισσες που τάιζε τα δυο αδέσποτα.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ