Εξαφάνιση 16χρονης στη Νίκαια – Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ροζ φόρμα, ροζ μπλούζα και μαύρα παπούτσια
Συναγερμός στη Νίκαια Αττικής για την εξαφάνιση της Μαργαρίτας Δ., 16 ετών. Πληροφορίες για την ανήλικη έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» το βράδυ της Πέμπτης (24.09.2026).
Στην ανακοίνωσή του για την εξαφάνιση της 16χρονης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι από τις πρωινές ώρες της 15ης Ιουλίου 2026 αγνοούνται τα ίχνη της Μαργαρίτας Δ.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Μαργαρίτα Δ. έχει ύψος 1.60μ, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρμα, ροζ μπλούζα και μαύρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει «ζωντανή» ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα πάρουν έως 800 ευρώ και ποιοι δικαιούνται διπλή ενίσχυση
- Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Πέμπτης
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά η ΝΔ με 14 μονάδες – Κέρδη για ΠΑΣΟΚ και Ανδρουλάκη, υποχωρεί ο Τσίπρας



