Φοιτητικές εκλογές 2024: Προς την 37η συνεχόμενη νίκη της βαδίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Newsroom
Newsroom

Η συμμετοχή των φοιτητών κυμάνθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος

Προς την 37η συνεχόμενη νίκη της βαδίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές του 2024.

Σύμφωνα με την εικόνα που αποτυπώνεται σε όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή των φοιτητών κυμάνθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και εκτιμάται ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι και πάλι πρώτη, διατηρώντας τα ποσοστά της.

Όπως δήλωσε και το μεσημέρι ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κυριαζής Σωτηρίου, μιλώντας στον Γιώργο Ευγενίδη και τον Talk Radio:

«Η χρονιά που περάσαμε χαρακτηρίστηκε από έντονη πολιτική αντιπαράθεση στα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια με επίκεντρο το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Ένα νομοσχέδιο που «αγκάλιασε» η πλειοψηφία των φοιτητών και της κοινωνίας. Η σημερινή εκλογική διαδικασία λοιπόν, θα αποτυπώσει μία γενικότερη εκλογική βούληση και καθώς οι φοιτητές έχουν σχηματίσει άποψη για τις θέσεις και τις απόψεις των παρατάξεων, όλα δείχνουν πως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κινείται προς μία ακόμη μεγάλη εκλογική νίκη.

Η συμμετοχή των φοιτητών και η στήριξη στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αποτελέσει την καλύτερη απάντηση σε όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας». 

Τα αποτελέσματα  των φοιτητικών εκλογών της 22ης  Μαΐου 2024 θα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με την ενσωμάτωση μέσω της σελίδας https://www.dap.gr/ekloges/2024/. Θα υπάρχει δυνατότητα προβολής των αποτελεσμάτων συγκεντρωτικά, ανά Ίδρυμα και ανά Σύλλογο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Πορφυλένια Κανελλοπούλου - 6940753858

Χριστίνα Γιασκουλίδη - 6978003697

Γιάννης Ζουμπανιώτης - 6978821622

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ