Φωτιά στο βαγόνι του ΟΣΕ

Από τον έντονο καπνό και τις φλόγες οι πεζοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο δεν μπορούσαν να περάσουν την πεζογέφυρα

Είναι νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι του ΟΣΕ, στη δυτική Θεσσαλονίκη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πιάνει φωτιά.

Άμεσα στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να την κατασβέσουν ώστε να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως από τον έντονο καπνό και τις φλόγες οι πεζοί που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο δεν μπορούν να περάσουν την πεζογέφυρα.

Οι πυροσβέστες που έχουν φτάσει στο σημείο με δύο οχήματα ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, στη συμβολή των οδών Βίτσι και Χαλκίδος, ομάδα αλλοδαπών εμπόδιζε τους πυροσβέστες να κάνουν την δουλειά τους, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας.

Τελικά την φωτιά κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Όμως λίγη ώρα αργότερα στην οδό Βίτσι λίγα μέτρα από το καμένο βαγόνι σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, το οποίο πιθανόν να σχετίζεται και με την φωτιά.

Ένα αλλοδαπός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Να ειπωθεί πως τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ χρησιμοποιούνται από τους αλλοδαπούς ως προσωρινός τόπος διαμονής. Πολύ πιθανόν, το αιματηρό επεισόδιο να οφείλεται στο γεγονός ότι η καταστροφή από την πυρκαγιά σε ένα από αυτά, να δημιούργησε νέα δεδομένα στη «μοιρασιά» των βαγονιών.

Πηγή: wepost.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ