Φωτιά τώρα στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες, εννέα οχήματα και δύο αεροσκάφη.
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μεγάλη Χώρα Αγρινίου.
Η κινητοποίηση των δυνάμεων ήταν άμεση, με το βάρος της επιχείρησης να πέφτει στον περιορισμό της πυρκαγιάς πριν αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενισχύοντας τις προσπάθειες στο έδαφος.
Σε ανάρτησή του, το Πυροσβεστικό Σώμα ανέφερε:
«Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μεγάλη Χώρα Αγρινίου. Κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ».
Οι δυνάμεις παραμένουν ανεπτυγμένες στην περιοχή, δίνοντας μάχη για την οριοθέτηση της φωτιάς.
*Φωτογραφία από αρχείο
- Θεσσαλονίκη: Έκαναν τρύπες σε δέντρα και ξεράθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες
- Πήγαν να κλέψουν καλώδια, έπαθε ηλεκτροπληξία, έπεσε από ύψος και οι συνεργοί του τον παράτησαν νεκρό
- Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά




