Α. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οφείλει να έχει μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
"Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές", τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη Realnews.
«Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές. Η κυβέρνηση οφείλει, εφόσον λέει ότι θέλει να το λύσει, να έχει μία γραμμή. Όταν την αποκτήσει, τότε ας μας καλέσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ονοματολογικό, σημειώνοντας παράλληλα πως «αν όλη η αντιπολίτευση αρνηθεί να ψηφίσει, στο τέλος ο κ. Καμμένος θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας για να μην αφήσει την καρέκλα».
Για τις επικρίσεις που δέχτηκε επειδή στήριξε τις ακραίες απόψεις του ραβίνου για τον Ρουβίκωνα, πριν να τις καταδικάσει η ισραηλινή πρεσβεία, αναφέρει ότι το βίντεο του ραβίνου το ανέβασε το βράδυ βλέποντας το κομμάτι που αφορούσε την Αριστερά, τον Μαρξ και τον Μπακούνιν. «Δεν είχα προσέξει το κομμάτι που και εμένα με ενόχλησε, που αφορούσε τις σφαίρες. Όταν το αντιλήφθηκα, αμέσως το κατέβασα», σημειώνει.
- Κ. Φωτάκης: 393 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ»
- Γ. Κουμουτσάκος: Η μυστική διπλωματία πέθανε με τον Ρισελιέ
- Έπεσε ... ξύλο μετά τη ρίψη του Σταυρού!