Για ποτό και μεζεδάκια στο Μέγαρο Μαξίμου - Ποιος έκατσε στο ... πιάνο;
Λαμπερές και με τα ... καλά τους οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει τους συγκυβερνώντες βουλευτές στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις.
Το μέγαρο Μαξίμου φωταγωγήθηκε - εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα βράδια.
Οι πρώτοι βουλευτές κατέφθασαν περί τις 21:30 ενώ οι πρώτοι που έφυγαν λίγο μετά τις 22:30 ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Βαρεμένος.
Οι πιο καλοντυμένες ήταν η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.
Οι Κοτζιάς και Τόσκας έφτασαν μαζί στο Μαξίμου, ενώ ο Μάκης Μπαλαούρας έκανε την διαφορά.
Ενώ όλοι πήγαν με τα πόδια στο Μαξίμου, ο ίδιος αφίχθη με μηχανή, φορώντας κράνος.
Μάλιστα, το μενού σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr είχε τυροπιτάκια, μπόμπες και ποτό (όπως και αναψυκτικά).
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι πέρασαν ιδιαίτερα ευδιάθετα στην «χαλαρή βραδιά», αν κρίνει κανείς από τα γέλια που ακούγονταν από το μπαλκόνι του μεγάρου Μαξίμου.
Κάποιοι ήπιαν κρασί, άλλοι αναψυκτικά ενώ όλοι δοκίμασαν τις «μπόμπες» και τα τυροπιτάκια, τα μπριος και τα κοτοπιτάκια που ήρθαν με κέτερινγκ.
Κάποια στιγμή στο πιάνο που διαθέτει το πρωθυπουργικό μέγαρο κάθισε ο Κώστας Ζουράρις.
Από το κλαβιέ ξεχύθηκε η μελωδία του τραγουδιού «Ασε με να φύγω σε παρακαλώ» που ερμηνεύει μοναδικά η Αλέκα Κανελλίδου, σε στίχους του Νίκου Ελληναίου και μουσική του Γιώργου Μανίκα. Εκεί, ανέλαβε η Ελενα Κουντουρά, να τραγουδήσει.
- Χωρίς τους δημάρχους η Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση!
- Συμφώνησαν Παυλόπουλος - Βούτσης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις
- Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατάποση χλωρίνης!