Γιάννης Οικονόμου: Κανονικά οι παρελάσεις με όλα τα απαραίτητα μέτρα

Γιάννης Οικονόμου: Κανονικά οι παρελάσεις με όλα τα απαραίτητα μέτρα

O κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τον κορωνοϊό, τις παρελάσεις αλλά και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Ο Γιάννης Οικονόμου εκτός από τις παρελάσεις μίλησε και για τον κορωνοϊό, αναφέροντας πως «είμαστε αντιμέτωποι με μία πανδημία για την οποία ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος» και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η οικονομία και η κοινωνία να μην ξανακλείσουν.

Έσπευσε να σημειώσει πως με τους εκατομμύρια εμβολιασμένους, αλλά και εκείνους που νόσησαν έχουμε φτάσει οι 2 στους 3 ενήλικες να είναι θωρακισμένοι έναντι βαριάς νόσησης.

Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Ανεξήγητη χαρακτήρισε τη νοοτροπία όσων επιχειρούν να στήσουν παγίδες στη διαδικασία της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Σημείωσε πως η αξιολόγηση «δεν είναι “μπαμπούλας”, ούτε τιμωρητικό μέτρο, αλλά μία προσπάθεια να συγκλίνουν η μόρφωση και η εκπαίδευση με το αύριο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε 6.500 σχολεία έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αξιολόγησης λέγοντας ότι οι εκπαιδευτικοί είναι πιο μπροστά από τους εκπροσώπους και τις ηγεσίες τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον δακτύλιο λέγοντας πως η επιλογή των οχημάτων, που θα κινούνται ελεύθερα έγινε μετά από εισηγήσεις φορέων και ειδικών λέγοντας πως «κάπου τραβάς τη γραμμή». Όπως είπε ο δακτύλιος αποτελεί ένα μόνο εργαλείο για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης:

Κανονικά η παρέλαση στο… σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι!

Ανατροπή στην παρέλαση: Αυστηρά 60 λεπτά και μόνο στρατιωτική

Έτσι θα γίνουν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ