Γλυκά Νερά: Όσα έδειξε το κινητό του 32χρονου συζυγοκτόνου - Βήματα και κλήσεις

Γλυκά Νερά: Όσα έδειξε το κινητό του 32χρονου συζυγοκτόνου - Βήματα και κλήσεις

Λεπτό προς λεπτό όσα έκανε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Αποκαλυπτική είναι η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων μετά την ανάλυση που έγινε στο ποιο ουσιαστικό στοιχείο που είχαν στη διάθεσή τους, το κινητό του 32χρονου συζυγοκτόνου και την εφαρμογή, η οποία κατέγραφε ότι έκανε βήματα μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ενώ υποτίθεται πως ήταν ακινητοποιημένος.

Οπως αποδεικνύεται, ο δολοφόνος δεν ήταν δεμένος και λιπόθυμος από τους φανταστικούς ληστές, όπως υποστήριζε, αλλά κινούνταν μέσα στο σπίτι και σκηνοθετούσε το σενάριο που θα έλεγε στην Αστυνομία.

Αναλυτικότερα, την ώρα που ο 32χρονος υποτίθεται πως ήταν δεμένος, το κινητό του κατέγραψε τις παρακάτω ενέργειες, λίγη ώρα αφότου είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του: 

05:22:  Εκανε 29 βήματα με διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα ενώ υποτίθεται ήταν δεμένος
05:40: Ανέβηκε δύο ορόφους κάνοντας 103 βήματα
05:53: Καταγράφηκαν 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου
06:08: Πραγματοποίησε κλήση στο… 180 
06:10: Πραγματοποίησε κλήση στο… 1000, στην προσπάθειά του να πείσει πως ήταν δεμένος και έκανε κλήσεις με τη μύτη του
06:11: Κλήση στο 100 για να ειδοποιήσει τελικά την Αστυνομία και μετά από 5 λεπτά κλήση στη γειτόνισσαΤι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ανατριχίλα προκαλούν οι φρικιαστικές στιγμές που βίωσε η Καρολαιν λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του συζύγου της, όπως αυτές έγιναν γνωστές από την ιατροδικαστική έκθεση και περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μέσα από μεθοδική δουλειά οι αρχές σχημάτισαν μια καλά δεμένη δικογραφία, η οποία πλέον δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ότι πρόκειται για συζυγοκτονία. 

Η ιατροδικαστική έκθεση ξεκαθαρίζει πως ο θάνατος της Καρολάιν «επήλθε συνέπεια ασφυξίας λόγω απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Σε κάθε περίπτωση από τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής συμπεραίνεται ότι ο θάνατος ήταν αγωνιώδης και δεν επήλθε ακαριαίως».

 

Δείτε επίσης:

Ιατροδικαστική έκθεση: Η Καρολάιν κοιμόταν λίγα λεπτά πριν θανατωθεί

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ή ο πιλότος αναζητούσαν σπίτι στη Σούδα;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ