Γλυκά Νερά: Πώς η φωτογραφία της Monopoly απέδειξε τη σκηνοθετημένη ληστεία

Γλυκά Νερά: Πώς η φωτογραφία της Monopoly απέδειξε τη σκηνοθετημένη ληστεία

Το ντοκουμέντο από το "τεκμήριο 36" - Τι ήταν αυτό που προβλημάτισε τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή

Το τεκμήριο με τον αριθμό 36 ήταν το στοιχεία εκείνο που προβλημάτισε έντονα τους αστυνομικούς που έσπευσαν να χειριστούν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και καθ' ομολογία δράστη τον 32χρονο σύζυγό της. Πρόκειται για τη φωτογραφία του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, στο κουτί του οποίου ο πιλότος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι έκρυβε 9.500 ευρώ, τα οποία απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές. Το συγκεκριμένο τεκμήριο, ωστόσο, ήταν αυτό που αποδείκνυε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη και μάλιστα ελλιπώς. 

Στην προσπάθεια του να στήσει το σκηνικό της ληστείας ο 32χρονος τράβηξε μόνο το κουτί της Monopoly από τη στοίβα με τα παιχνίδια που υπήρχαν στο ράφι, ανοίγοντας προσεκτικά τη συσκευασία, σε αντίθεση με τη συνηθισμένη πρακτική πραγματικών ληστών που ανακατεύουν και καταστρέφουν τα πάντα στον χώρο της ληστείας. 

Σύμφωνα με το real.gr οι αστυνομικοί φωτογράφισαν το συγκεκριμένο κουτί και το ντοκουμέντο αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στοιχεία που οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν στα χέρια τους ώστε να αρχίσουν να υποψιάζονται τον 32χρονο. 

Γλυκά Νερά Monopoly

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τεκμήριο 36 ήταν το πρώτο στοιχείο που είχαν οι αρχές στα χέρια τους πριν από τα ψηφιακά πειστήρια από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αύριο απολογείται ο συζυγοκτόνος

Το παρασκήνιο των επαφών της ΕΛ.ΑΣ με τον δολοφόνο της Καρολάιν

Ανείπωτος πόνος για τη μητέρα της Καρολάιν – Αγωνία για την τύχη του παιδιού

Καλλιακμάνης: Οι έρευνες θα συνεχιστούν και θα εξεταστεί το κίνητρο της δολοφονίας

Πηγή: real.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ