Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: Να ζητήσει συγγνώμη η Ραλλία Χρηστίδου για τα fake news

Δείτε την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου

Να ζητήσει «συγγνώμη» καλεί τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για fake news κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα την καλεί να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» για ανάρτησή της η οποία εμφάνισε σαν χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

 

Φωτογραφία από Eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ