Γυναίκα επτά μηνών έγκυος συνελήφθη για ληστείες

Γυναίκα επτά μηνών έγκυος συνελήφθη για ληστείες

To βράδυ του Σαββάτου, συνελήφθη στην Πάτρα γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που κατηγορείται ότι με τους δυο συνεργούς της είχαν ληστέψει περίπτερο, αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (51) ευρώ, ένα πιστόλι - απομίμηση και
γάντια. Μπορεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ να μην το διευκρινίζει, αλλά σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «thebest» η ημεδαπή γυναίκα που συνελήφθη διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί άνδρες είχαν διαπράξει, στην Πάτρα,
ακόμη δυο ληστείες και συγκεκριμένα:

    Στις 9-4-2020, το βράδυ, μετέβησαν σε καφετέρια, όπου ο ένας άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.
   

Στις 26-4-2020 τα ξημερώματα, ο ίδιος άνδρας φορώντας κουκούλα και μάσκα προστασίας με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο βενζινάδικου το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ