Χαλκιδική – Βιασμός: Ο έλεγχος DNA απαλλάσσει τον πρώτο ύποπτο

Newsroom
Newsroom

Συνήγορος 22χρονης: Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος

Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού της 22χρονης στην περιοχή της Χαλκιδικής καθώς τα αποτελέσματα στο δείγμα του γενετικού υλικού τα οποία ανακοινώθηκαν πριν λίγο έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Όπως είπε η συνήγορος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου στην ΕΡΤ και στην ρεπόρτερ Λ. Χριστάρα οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Δείτε επίσης

Καταγγελία για βιασμό 19χρονης στην Χαλκιδική, την ώρα που έκανε μπάνιο σε παραλία

 

Σύλληψη 56χρονου κρατούμενου αγροτικών φυλακών για γενετήσιες πράξης με θύμα 22χρονη

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης σε παραλία

Ανατροπή στην καταγγελία της 22χρονης για βιασμό – Και δεύτερος άνδρας στο κάδρο

 

Καταγγελία βιασμού 22χρονης: Με άλλοθι ο 56χρονος κατάδικος, στο κάδρο κτηνοτρόφος

 

 

 

Πηγή: Ertnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ