Χάρης Δούκας: "Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη"
Οι προθέσεις του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκαν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας ότι αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του Χάρη Δούκα, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή αν θα είναι και τα δύο.
Ο Χάρης Δούκας σε τοποθέτησή του ξεκαθάρισε τα εξής: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».
- Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Έλληνα σε πάρκο της Γερμανίας!
- Predator: Κλήθηκαν δύο άτομα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να καταθέσουν ως ύποπτοι
- ΓΣΕΕ: Ζητά την άμεση απόσυρση της "ερμηνευτικής" εγκυκλίου για την κάρτα εργασίας
