Η ΕΛ.ΑΣ σταμάτησε 200 ατόμα που πήγαιναν στον τελικό βόλεϊ στην Καλαμάτα

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά τα δημοσιεύματα περί απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων σε τελικό κυπέλου βόλεϊ.

Σε αυτή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ενώ εκδόθηκε η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, οι οπαδοί άφησαν 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,4 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφανών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ